Annons

Med rätt kläder från Abacus kan du känna dig bekväm oavsett väder och slippa tappa slag i onödan // Foto: Abacus

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Abacus
Partner

Abacus lanserar ny regnmodell

Abacus lanserar under våren 2022 en ny, efterlängtad regnmodell vid namn abacus® Bounce Stretchdry 15 000 – ett regnställ att räkna med under många år framöver!

Text: • 2022-03-14 Uppdaterad 2022-03-16


Bounce representerar en ny generation regnkläder hos abacus® med en laminerad 3-lagers teknik i mjuk softshell med tejpade sömmar. Bounce är designad med den aktiva golfaren i fokus och kombinerar sportig design, funktion och kvalitet så att användaren kan fokusera helt på sitt spel. Softshell tyget ger en mjuk och följsam känsla där plagget följer dig genom hela svingen utan att prassla. Bounce har en väldigt bra vattenpelare och andningsförmåga på 15 000, som tillsammans med sin stretch och lättvikt ger dig ett regnställ att räkna med under många år framöver.

abacus® Bounce Stretchdry 15 000 kommer i flertalet färger för både dam och herr. Där finns också traditionella regnbyxor som du drar utanpå dina vanliga byxor. En annan nyhet är också Bounce vattentät byxa, vilken du har direkt på kroppen och som ser ut precis som en vanlig byxa fast med all den funktion som vanliga Bounce regnställ har. Denna byxa passar kanske alldeles extra för dig om tycker det är jobbigt att dra av och på byxor. Tänk att på en vår- eller höstdag kunna gå direkt från jobbet ut på golfbanan även om det regnar? Ja, med abacus® Bounce vattentät byxa är det fullt möjligt!

Du hittar abacus® Bounce vattentäta byxa här!

Bounce rainjacket

Bounce regnjacka är gjord av ett 4-vägsstretch vattentätt tyg som också andas mycket. Alla sömmar tätas med mjuk och flexibel tejp. Materialet är 3-lagers med samma mjuka och töjbara tyg utvändigt som inuti med ett funktionellt membran sammanfogat mellan lagren. Detta membran håller regnet ute och gör att din kroppsvärme kan transporteras ut till ytan där den avdunstar.

Jackan har inget foder på grund av den mjuka insidan vilket ger en mycket bekväm känsla när du spelar. Den har en hel vattentät dragkedja fram, bröstficka och två framfickor. Abacus-logga i nacken och längs med bröstfickan.
Här hittar du Bounce regnjacka i herrmodell och här hittar du dammodellen.

Här hittar du alla produkter i Bounce-serien.

Tävla om en Bounce regnjacka

Just nu har du chansen att vara med och tävla om en Bounce regnjacka på vår Instagram! Klicka här för att läsa mer och delta!


Text: • 2022-03-14
PartnerAbacusGolfkläderUtrustning
Scroll to Top