Följa

Svensk Golfs podcast

Avskalade möten med spännande golfprofiler av olika slag. Det är vad som väntar om du lyssnar på Svensk Golfs podcast. Här finns alla avsnitt samlade.

Redaktionen • 2015-10-28

Avsnitt 5: Robert Karlsson

Sveriges meste toursegrare ger sin berättelse om hur det är att vara yrkesspelare och plötsligt upptäcka att du inte kan starta svingen. Och vad hände egentligen när han överdoserade på yoga?

 

Avsnitt 4: Anna Nordqvist 

För något år sedan funderade vår senaste majorsegrare på att sluta med golfen. Sedan dess har mycket förändrats för Anna Nordqvists del – både inom golfen och livet. Hör hennes egna ord om detta och mycket annat i samtalet på hennes hemmabas vid Lake Nona i Florida.

 

Avsnitt 3: Caroline Hedwall

Hon har haft svårt för linksgolf och att hitta motivation för att träna puttning. Men under 2014 handlar det mesta om att ta den första segern på LPGA Tour. Detta och mycket mer behandlas under ett möte med Caroline Hedwall på hemmaklubben Barsebäck.

 

Avsnitt 2: Henrik Stenson

Några timmar innan idrottsgalan satte sig Henrik Stenson ned för ett samtal om golf. Under de 40 minuter som passerade hann den blivande Jerringpristagaren bland annat prata fritt om hur det är att jobba med olika känslor i svingen, sin handledsskada, fysträning och mycket annat. 

 

Avsnitt 1: Jonas Blixt

Det första avsnittet av Svensk Golfs podcast har landat. Där hör ni Jonas Blixt bland annat tala ut om det långsamma speltempot på touren, vad han själv lärt sig av Stenson, den eventuella rollen i Ryder Cup.

Scroll to Top