5de488a854c9f

Följa

Läckra Stoke-by-Nayland

Har gått några dagar sen jag kom hem från Stoke-by-Nayland som ligger utanför Colchester som i sin tur ligger en bit nordost om London. Fin klassisk engelsk parkbana med sedvanlig drivingrangebur för den som vill fäkta loss lite innan man släpper lös det totalt på ettan. Helt okej hotell on-site med de faciliteter man kan

Text: Svensk Golf • 2015-09-12

Har gått några dagar sen jag kom hem från Stoke-by-Nayland som ligger utanför Colchester som i sin tur ligger en bit nordost om London. Fin klassisk engelsk parkbana med sedvanlig drivingrangebur för den som vill fäkta loss lite innan man släpper lös det totalt på ettan.

Helt okej hotell on-site med de faciliteter man kan kräva när man är i England. Typ pubmeny och bra utbud av destillerade drycker.

Märks tydligt nu att säsongen börjar tackla av. Inte lika mycket folk på banorna och det är ju till glädjes för en sån som mig som älskar tomma banor.

Kan tipsa om att Peter Gustafsson som bland annat fixar biljetter till US Masters för den som vill åka och titta nuäven kan vaska fram biljetter till Malmös matcher både hemma och borta mot Real Madrid. Ni tar kontakt med honom via hans email som är pg@golfbookingnow.com

Själv ska jag ner med sonen och kolla in Barcelona mot Roma i slutet av November. Det blir givetvis grejor i samma paritet som att jag ska en vända till Azorerna om halvannan vecka.

18:e hålet på Stoke-by-Nayland. Läcker par3. 


Text: Svensk Golf • 2015-09-12
FöljaBloggarResebloggen