5de48d664a8e1

Cool pryl introducerad i Sverige

Game Golf trackar din rond och ger dig statistik efteråt.

Text: Svensk Golf • 2014-09-16 Uppdaterad 2014-09-16

Bild 1132362

Ni har säkert redan hört talas om Game Golf i något sammanhang. Det har dykt upp en flora av liknande produkter under de senaste tolv månaderna, men först nu har de börjat hitta hela vägen till Sverige.

Game Golf är en produkt som trackar din rond och ger dig statistik efteråt. Systemet funkar så att du skruvar fast en liten manick i ändan på greppet av varje klubba och inför varje slag du slår ”taggar” du klubban mot en dosa som kan fästas i fickan eller bältet. Med hjälp av GPS kan du efter att ha synkat ronden med datorn se varje slag, hur långt det var och samtidigt få statistik om hur många fairwayträffar, greenträffar, puttar och så vidare du hade under ronden. Eftersom Game Golf signat upp ett par högprofilerade proffs – Jim Furyk, Graeme McDowell och Lee Westwood – har du möjlighet att jämföra din statistik med de bästa i världen, med samma system.

Bild 1132363

Bloggen har gjort ett första test av produkten och omdömet hittar du i kommande nummer av Svensk Golf, som landar i brevlådan nästa vecka. I nuläget finns 364 svenska banor i Game Golf-systemet och det rekommenderade priset är 1 995 kronor. För närvarande går Game Golf att köpa via C&T International (biogolf.se).

Att döma av bilden som följde med pressreleasen verkar det som att en viss golfande president fattat tycke för Game Golf…

Bild 1132364


Text: Svensk Golf • 2014-09-16
FöljaElektronikUtrustning
Rulla till toppen