Blogg

Alla spelare över par

Det är inte varje vecka som alla spelare är över par efter tre rundor. Alex Norén lyckades dock gå tre under par för dagen och klättrade rejält på leaderboarden.

Jesper Johansson • 2016-04-16

Senaste gången en tävling fick en vinnare som gick över par var när Justin Rose vann US Open Championship 2013.

Men om Valderrama spelas lika svårt som den gjorts tidigare i veckan kan Open de España bli nästa turnering att ha en vinnare över par.

För efter tre rundor leder fransmannen Mike Lorenzo-Vera, ett över par.

– Jag är väldigt nöjd. Jag ska gå och lägga mig tidigt i kväll, det tar på krafterna att behöva vara så lugn här ute, sa han till European Tours hemsida.

– Jag kommer att försöka njuta så gott det går i morgon. Jag försöker acceptera att man kommer göra många bogeys här ute. Att göra en bogey är egentligen ingen katastrof om man bara accepterar det och går vidare.

Om fransmannen vinner i morgon kommer han att ta sin första seger någonsin på Europatouren. Men med stora namn som Martin Kaymer och Joost Luiten precis bakom sig finns det inget utrymme för misstag.

Fyra slag bakom ledaren, på en delad nionde plats, ligger Alex Norén. Med en runda tre under par var han bäst i hela fältet och klättrade hela 43 placeringar.

Här är en lista över alla svenskars resultat:

Alla spelare över par

Och här är topp-10:

Alla spelare över par
Även Thomas Bjørn och Alex Norén är på en nionde plats.
Scroll to Top