Quicken Loans National – Preview Day 3

Blogg

”Jag ångrar ingenting med Tiger”

Tiger Woods och den alpina fixstjärnan Lindsey Vonns uppmärksammade relation tog som bekant slut tidigare år efter tre år tillsammans. I en intervju med New York Times pratar nu skiddrottningen ut om sin tid tillsammans med den 14-faldige Majorvinnaren.  – Jag ångrar verkligen ingenting. Jag älskade Tiger och hade tre otroliga år tillsammans med honom.

Text: Daniel Eriksson • 2015-11-15 Uppdaterad 2015-11-15

Tiger Woods och den alpina fixstjärnan Lindsey Vonns uppmärksammade relation tog som bekant slut tidigare år efter tre år tillsammans. I en intervju med New York Times pratar nu skiddrottningen ut om sin tid tillsammans med den 14-faldige Majorvinnaren. 

– Jag ångrar verkligen ingenting. Jag älskade Tiger och hade tre otroliga år tillsammans med honom. Men det var en lärorik upplevelse för mig att vara tillsammans med honom. Det är som i varje relation, du lär dig vad du vill ha av en partner. 

Relationen med Vonn var Tigers första sedan det uppmärksammade uppbrottet från sin ex-fru Elin Nordegren 2010. 

2012 blev de officiellt ett par och Vonn syntes flitigt bland åskådarleden på golfbanan där hon följde sin pojkvän medan hon själv återhämtade sig från skador. Vonn gick även som caddie tillsammans med Tigers två barn under Par-3-tävlingen på Augusta dagen innan Masters 2015. 

För att ta del av hela intervjun, klicka här

Spana in klippet när David Letterman frågar ut Lindsey Vonn om hur det är att vara tillsammans med Tiger Woods. 

Woods utklassar Ronaldo


Tiger Woods kan inte svinga efter operationen


Tiger Woods borta på obestämd tid


Text: Daniel Eriksson • 2015-11-15
BloggTävlingarTiger WoodsTournytt
Rulla till toppen