PGA Championship – Final Round

Days familjelycka – välkommen Lucy!

PGA TOUR. Ni har väl inte missat filmen om Jason Day och hans fruktansvärda uppväxt? Där berättar han öppenhjärtigt om sina svåra ungdomsår med sin elaka pappa.  Idag blev världstvåan själv och sin älskade sambo Ellie föräldrar för andra gången, då dottern Lucy hälsades till världen. Med tanke på vilken otrolig charmör treårige sonen Dash är framför kameran

Text: Daniel Eriksson • 2015-11-12 Uppdaterad 2015-11-12
Days familjelycka - välkommen Lucy!

PGA TOUR. Ni har väl inte missat filmen om Jason Day och hans fruktansvärda uppväxt? Där berättar han öppenhjärtigt om sina svåra ungdomsår med sin elaka pappa. 

Idag blev världstvåan själv och sin älskade sambo Ellie föräldrar för andra gången, då dottern Lucy hälsades till världen.

Med tanke på vilken otrolig charmör treårige sonen Dash är framför kameran när pappa Jason har vunnit en tävling, har Lucy mycket att lära av storebrorsan när det kommer till att fånga kameramännens uppmärksamhet. 

Och med tanke på hur bra Dash redan är på att träffa bollar, skulle det inte förvåna oss nämnvärt om båda barnen går till historien som syskonparet som tog segrar både på PGA och LPGA Touren i framtiden…

”Min pappa misshandlade mig efter en dålig runda”


Spieth etta igen


Rory valde bort den bakade ålen – blev matförgiftad


Text: Daniel Eriksson • 2015-11-12
BloggHenrik StensonJason DayJordan SpiethRory McIlroyTournytt
Rulla till toppen