General Views Royal Troon Golf Club

Blogg

Billigare att se British Open nästa år

Har du planer på att åka över och följa British Open på Royal Troon nästa sommar? Grattis, då blir resan aningen billigare än vad du tänkt dig.  Anledningen är att arrangören sänkt priset på en stor andel av biljetterna med tio pund om du köper dem innan 31 maj 2016, allt för att locka ännu

Text: Daniel Eriksson • 2015-11-12 Uppdaterad 2015-11-12
Billigare att se British Open nästa år

Har du planer på att åka över och följa British Open på Royal Troon nästa sommar? Grattis, då blir resan aningen billigare än vad du tänkt dig. 

Anledningen är att arrangören sänkt priset på en stor andel av biljetterna med tio pund om du köper dem innan 31 maj 2016, allt för att locka ännu fler åskådare till den 145:e upplagan av världens mest anrika golftävling. 

En annan nyhet är att det till nästa år ska gå och köpa en skymningsbiljett till torsdag och fredagens spel, något som tidigare aldrig varit möjligt i British Open-sammanhang. För 300 kronor kan du följa stjärnorna in action från klockan 16.00 och fram till spelet slutar för dagen. 

Vill du ha mer information om den exakta prissättningen, klicka här

Senast tävlingen avgjordes på Royal Troon var 2004. Då stod amerikanen Todd Hamilton för en praktskräll, då han tog den ena av sina två PGA Tour-segrar i karriären efter att ha besegrat Ernie Els i särspel.

Behöver du fräscha upp minnet en smula, sammanfattas den stekheta duellen i videoklippet nedan.  

Avgjorde med storspel


Här går allt som på räls


British Open tillbaka efter 68 år


Text: Daniel Eriksson • 2015-11-12
BloggTournytt
Rulla till toppen