Charles Schwab Cup Championship – Final Round

Blogg

Langer Schwabbar vidare

Foto: Getty Bernhard Langer blev historisk som den första att vinna tre Charles Schwab Cup Benrhard Langer fortsätter att dominera Champions Tour. I natt vann han sin tredje order of merit efter att ha blivit tvåa i säsongsavslutningen, ingen har tidigare vunnit order of merit tre gånger på Champions Tour. Billy Andrade blev för tuff

Text: Martin Strömberg • 2015-11-09 Uppdaterad 2015-11-09
Langer Schwabbar vidare
Foto: Getty Bernhard Langer blev historisk som den första att vinna tre Charles Schwab Cup

Benrhard Langer fortsätter att dominera Champions Tour. I natt vann han sin tredje order of merit efter att ha blivit tvåa i säsongsavslutningen, ingen har tidigare vunnit order of merit tre gånger på Champions Tour. Billy Andrade blev för tuff och efter särspel tvingades Langer se sig besegrad, men blev den stora vinnaren ändå.

Den 58-årige tysken vann två av de tre sista tävlingarna och passerade både Colin Montgomerie och Jeff Maggert på listan. Totalsegern är Langers tredje och han inser själv att det kommer att bli tuffare för varje år.

– Eftersom jag blir äldre och det kommer nya yngre spelare så blir det svårare. Men det finns ju undantag som Hale Irwin och Tom Watson och jag hoppas att jag är likadan, sa Langer efteråt.

Ingen svensk hade tagit sig till finalen.

Slutresultat

Vinn privatlektion med Stenson!


Skaftöduon dominerar


Doldisen knäckte världseliten


Text: Martin Strömberg • 2015-11-09
BloggBernhard LangerTournytt
Scroll to Top