Emirates Golf Club är en av anläggningarna som kan bokas via VIYA.

Banor och resor

Få återbäring på toppbanor i Dubai och Abu Dhabi

Bonus- och bokningsappen VIYA nu öppen för internationella användare

Text: Svensk Golf • 2023-06-26 Uppdaterad 2023-06-26

Den startade som ett renodlat bokningssystem för medlemmarna i några av Dubais golfklubbar. Under åren har VIYA dock vuxit till en bred bokningstjänst som samlar golfbanor, restauranger och spabehandlingar kopplade till anläggningarna i Dubai och Abu Dhabi. Efter att appen har samlat mer än 120 000 bofasta användare öppnar man nu också upp den för internationella användare. Det innebär att golfare enkelt kan boka starttider på toppbanor som Emirates GC, Jumeirah Golf Estates och Yas Links.

Användare av VIYA får också återbäring på 10 procent av totalsumman som spenderas på de anslutna anläggningarna. Det inkluderar greenfees, mat och produkter som köps i banornas shoppar. Återbäringen kan sedan spenderas på valfria klubbar som är anslutna till VIYA.

– VIYA är den främsta plattformen för att boka golf, fritidsaktiviteter och restauranger i Dubai och Abu Dhabi. I denna app samlas det absolut bästa som området har att erbjuda, tillsammans med fantastiska erbjudanden som uppdateras varje vecka. Vi skapade VIYA med målet att belöna våra användare och vi är glada över att varje köp ger återbäring i UAE Dirhams som kan spenderas på andra VIYA-anläggningar,” säger Christopher May, VD för Dubai Golf.


Text: Svensk Golf • 2023-06-26
Banor och resorAbu DhabiDubaiResor
Scroll to Top