Peter Browall, vd på Golf Plaisir, fångad till vänster på bilden under Grand Travel Award 2023.

Golf Plaisir belönas med prestigefylld utmärkelse

Utsågs till bästa arrangör av specialresor på Grand Travel Award.

Text: Svensk Golf • 2023-03-02 Uppdaterad 2023-03-02

Grand Travel Award är den svenska reseindustrins mest prestigefyllda gala, som arrangerats av branschtidningen Travel News sedan 1985. Priserna delas ut med hänsyn till undersökningar som genomförts för tolv olika leverantörskategorier inom svensk och internationell reseindustri. I dessa ingår poängsättning, enligt Net Promoter Score-metodiken, från drygt 3200 respondenter som rest i ett privat- eller tjänstesyfte, och utgör ett slumpmässigt representativt urval avseende ålder, kön och region. Utöver detta har drygt 400 respondenter som arbetar på reseföretag deltagit. 

Totalt sett har dessa gjort drygt 26 000 bedömningar av olika reseleverantörer. 

I år stod för första gången någonsin en golfaktör som vinnare av priset för bästa arrangör av specialresor, nämligen Golf Plaisir.

Motiveringen löd:  Jämfört alla kvalificerad specialist researrangörer har Golf Plaisir en unikt stark position mätt i NPS. Man rankas högst på flera drivfaktorer och exempel är deras service och bemötande samt rätt information före, under och efter resa.

– Vårt målmedvetna arbete med att hela tiden förbättra vårt koncept och de resmål som vi erbjuder våra golfgäster har givit resultat. Vi har tidigare vunnit World Golf Awards pris som Europas bästa golfresearrangör. Att vi nu även vunnit Grand Travel Awards, i konkurrens med alla andra duktiga specialister, känns som ett erkännande och en kvalitetsstämpel, kommenterar Peter Browall, vd på Golf Plaisir.


Text: Svensk Golf • 2023-03-02
Banor och resorGolf PlaisirGolfresor
Rulla till toppen