5de375b5269fb

Golfresa med familjen Hedblom

Nu arrangeras en golfesa där familjen Hedblom fungerar som personliga tränare.

Text: CM Hellsten • 2019-06-27 Uppdaterad 2019-12-12

Familjen Parnevik har sin egen TV-show där det handlar mer om livet utanför golfbanan. Nu får profilerade golffamiljen Hedblom från Gävle en egen golfresa med Golf Plaisir.

Marlene ”Madde” Hedblom har vunnit en tävling på Ladies European Tour och har under många år varit en av Golfskolans instruktörer i Svensk Golf. Storebror Peter Hedblom tog tre titlar på European Tour och arbetar numera som kommentator för Viasat Golf. Sonen Kasper Hedblom har gått i pappas och fasters fotspår och är en av tränarna på Gävle GK.

”Alla stora arkitekter har designat golfbanor i Marocko”

5–12 oktober leder familjen Hedblom en golfresa till marockanska Mazagan. Tanken är att Marlene och Kasper ska drilla gästerna på drivingrangen medan Peter kommer att vara ute på banan och jobba med spelstrategi.
– Själva idéen med att resa med familjen Hedblom är inte helt ny utan jag och främst ”Madde”, som ofta arrangerar sina resor via Golf Plaisir, har haft uppe det till diskussion. Från början var det ett koncept som vi skulle köra på sportlov och fokusera på ungdomsträning. Det är verkligen ett intressant koncept där ”familjen” verkligen kompletterar varandra och 1+1+1 blir mer än 3. Peter har sin erfarenhet från proffstouren, Madde har lite båda delarna och är numera en av de stora tränarprofilerna ibland annat i Svensk Golf och slutligen Peters son Kasper som är den nya unga generationen tränare. Sen blir det förhoppningsvis lite mer familjärt stämning med att åka med ”familjen”, säger Johan Kullenberg, marketing manager på Golf Plaisir.

Marlene: Hur ska det bli att jobba tillsammans med Peter och Kasper?
– Det kommer bli lite som förr. Jag och Peter tränade mycket ihop och Kasper var följetåg, så otroligt kul och det kommer bli mycket skratt.

Första pris under golfresan blir en heldag hos familjen Hedblom i Gävle.
– Vinnaren kommer få vara på vår träningsanläggning där vi lagt ner många timmar, äta lunch och besöka Kasper i studion och få lite TrackMan-siffror på sin sving, och vi kommer prata lite mer upplägg på banan ifrån denne spelarens längder, säger Marlene Hedblom.

Tanken är att resan med familjen Hedblom ska bli ett återkommande evenemang.
Läs mer här.Text: CM Hellsten • 2019-06-27
ArtiklarBanor & resorMarockoPeter HedblomVeckoresa
Rulla till toppen