5de3e9a93a93f

Midnattsgolf på Mallorca

Golfresepodden besöker den populära ön i Medelhavet.

Text: CM Hellsten • 2019-02-27 Uppdaterad 2019-12-12

Golfresepodden är Golf Plaisirs podd där programledarna Johan Kullenberg och Anders Pettersson med inbjudna gäster berättar om vad resenären ska göra på och utanför banan i olika destinationer.

I avsnittet om Rom diskuteras huruvida Marco Simone G&CC i den italienska huvudstaden håller måttet för att arrangera Ryder Cup 2022?

I avsnittet om Förenade Arabemiraten ställer Golfresepodden de två emiraten Abu Dhabi och Dubai mot varandra och resonerar kring var den bästa golfen egentligen finns?

Håller Marco Simone G&CC måttet för Ryder Cup 2022?

Nu har Golfesepodden landat på Mallorca. Den populära ön i Medelhavet har 22 golfklubbar – 14 finns i Palma, sex i den nordöstra delen samt två i norr.
Son Gual är den bäst rankade banan och på Andratx Golf finns Spaniens allra längsta golfhål – det sjätte (par 5) mäter 607 meter från de bakre regionerna.

"Mer golf i Dubai – men Abu Dhabi har bästa banan"

Golfresepodden fokuserar på golfområdet kring Palma. Det pratas om skaldjursplatåer, prins Albert och prinsessan Birgitta, spel med gipsad arm, nudist- och midnattsgolf, helstekt gris och märkliga likörer och en mängd bra golfbanor och golfresorter.

Här kan du lyssna på avsnittet om Mallorca:Text: CM Hellsten • 2019-02-27
ArtiklarLongstaySpanienVeckoresaWeekend
Rulla till toppen