The Honda Classic – Final Round

Artiklar

Sergio Garcia nöjd trots andraplatsen

Sergio Garcia hade ett drömläge att ta sin första vinst sedan 2012 men slutade tvåa. Trots det är han nöjd med hur han spelade.

Text: Jesper Johansson • 2016-02-29 Uppdaterad 2016-02-29

Trots att Sergio Garcia inte har vunnit på PGA Tour sedan Wyndham Championship 2012 hade spanjoren humöret uppe efter andraplatsen i helgen.

Inför den sista rundan låg både han och Adam Scott nio under par och det skulle visa sig att det endast var de två det skulle handla om under söndagen.

Men Adam Scott började rundan med en birdie och efter det var Sergio Garcia antingen bakom eller lika med australiern vilket så småningom resulterade i en andraplats.

Men det fick inte spanjoren att deppa ihop.

– Det är tydligt att jag inte har haft en speciellt bra sving i veckan. Jag lyckades ändå göra flera bra rundor. Det var samma sak i under söndagen, sa Sergio Garcia till Golf channel.

– Jag slog några bra slag men jag kände inte att jag gick på alla cylindrar som jag hade velat.

Under söndagen spelade Sergio Garcia en stabil golf men hade svårt att gå ifrån när Adam Scott stötte på problem. Men det var inget som gjorde honom speciellt besviken.

– Jag kommer inte att ljuga, jag är nöjd med min vecka. Jag spelade fruktansvärt förra veckan på Riviera och var betydligt bättre här.

– Jag kan inte vara besviken på resultatet för jag känner att jag fortfarande har mer att ge, ändå var jag nära att vinna. Så det är fortfarande en bra vecka, säger Sergio Garcia till Golf channel.


Text: Jesper Johansson • 2016-02-29
ArtiklarPGA TourSergio GarciaTournytt
Scroll to Top