Max Homa hade tillsammans med sina följare på Twitter en rolig onsdagskväll. Foto: Getty images

19:e hålet

Homas hårda hån – humor via sociala medier

Max Homa är spelledig och har ägnat en stor del av tiden till att såga supportrar via sociala medier.

Jesper Johansson • 2019-12-19

Vad önskar du dig av tomten? Många golfentusiaster önskar inget annat än en mild vinter och tidig säsongsstart. I dessa griljerad-julskinka- och stress-i-köpcenter-tider är vi många som önskar att tidsmaskinen var uppfunnen eller att vi levde i ett något mer vintergolf-kompatibelt land.

De stora tourerna har tagit julledigt och för oss golfgalna är det först efter nyår som den ständigt intressanta tävlingsgolfen drar igång igen.
Under den första helgen av 2020 spelas Tournament of Champions på PGA Tour, tävlingen där endast fjolårsvinnarna får en starttid. En av de spelarna som har rätt att delta är amerikanen Max Homa. I maj lyckades han vinna Wells Fargo Championship och är därför inbjuden till tävlingen på Hawaii.

Om han ska spela är ännu inte officiellt men med tanke på vad han under det senaste dygnet ägnat sig åt ser det ut som han inte har mycket annat för sig, och att golfsuget är relativt stort.
Max Homa har nämligen genom Twitter kommenterat hans amatörsupportrars svingar på ett . . . tja, ganska hårt sätt.

Allt började med att följaren Bryan McLaughlin skickade in en svingfilm och bad Homa kritisera honom som TV-kocken Gordon Ramsey kommenterar dålig mat.

Därefter tog det fart, här är ett axplock av de sågningar Max Homa delade ut via Twitter!


Scroll to Top