ARIA Resort & Casino’s 12th Annual Michael Jordan Celebrity Invitational At Shadow Creek In North Las Vegas – Day 4

19:e hålet

Michael Jordan laddade upp med 36 hål och öl

Nu berättas det om en annorlunda uppladdning inför en basketmatch med Michael Jordan.

CM Hellsten • 2019-11-11

Michael Jordan är en av basketens allra största genom tiderna. Amerikanen är också en passionerad golfare och en trogen besökare när USA spelar Ryder Cup och har även spelat sällskapsronder med Tiger Woods och president Barack Obama.

Klassiska basketskon nu till golfbanan

Michael Jordan gillar också att betta ute på golfbanan och forne basketkollegan Charles Barkley har berättat om en putt som var värd 300 000 dollar (2,6 miljoner kronor).

Nu berättar en annan amerikansk idrottsstjärna, pensionerade NHL-proffset Jeremy Roenick, om en annorlunda golfupplevelse med Michael Jordan.
Jeremy Roenick var stjärna i Chicago Blackhawks.
Michael Jordan dito i Chicago Bulls.

Barkley berättar: Michael Jordan puttade för 2,6 miljoner kronor

Det är i sportradioprogrammet McNeil & Parkins Show som Jeremy Roenick delar med sig av som vad som hände en gång i tiden på Sunset Ridge Country Club och Golf.com återger berättelsen:
– Vi spelade en rond, jag slog honom och vann några tusen dollar och var redo att åka hem… Bulls spelade match hemma mot Cleveland den kvällen. Jag tänkte att han också skulle lämna banan klockan 10.00. Han sa: nej, vi spelar igen. Vi fyllde upp bagen med öl och slog ut igen. Jag vann även denna 18-hålsrond och tog ett par tusen dollar till. Nu hade vi druckit öl hela eftermiddagen och han skulle åka från golfbanan till arenan. Jag sa till honom att jag skulle satsa pengar på Cleveland. Han sa: Jag slår vad om att vi vinner med 20 poäng och att jag gör mer än 40 poäng.

Jeremy Roenick antog vadet.
Chicago Bulls vann matchen mot Cleveland Cavaliers med 26 poäng och Michael Jordan gjorde 52.Scroll to Top