5de45f7767ab5

Nyheter

Gratis golf på 21 banor

Söndagen 9 oktober arrangeras ett stort öppet hus. Då får medlemmarnas vänner spela gratis på de 21 anläggningarna.

Text: CM Hellsten • 2016-10-05 Uppdaterad 2016-10-05

GolfStar, som driver TopTee och Unipeg, är med sina över 70 000 aktiva medlemmar och spelare Nordens största golfföretag. I koncernen ingår 12 golfklubbar och 21 banor i Storstockholmsområdet.

Söndagen 9 oktober bjuder GolfStar sina medlemmars vänner på fri golf.

– Golfen växer igen och vi vill gärna ta tillfället i akt och visa upp alla våra fina banor så här i slutet av säsongen. Eftersom vi har 21 banor är det här ett utmärkt tillfälle för våra egna medlemmar att testa en bana de inte brukar spela på. Samt ett bra tillfälle för våra medlemmar att visa upp våra anläggningar för vänner och bekanta, säger projektledaren för spela fritt-dagen, Camilla Ortner, i ett pressmeddelande.

Parallellt med den fria spel-dagen bjuder GolfStar in nyfikna nybörjare till öppna hus.

“Stensoneffekten som fått fler att hitta till anläggningarna”

– Det är ett koncept som GolfStar har anordnat hela säsongen med stort intresse. Våra öppna hus är till för att visa upp golfen och vara en väg in till golfen. Besökarna får två timmars gratis instruktioner av en instruktör. Efter sommaren har intresset varit stort. Jag skulle vilja säga att det är Stensoneffekten som fått fler att hitta till anläggningarna, säger Camilla Ortner. 

 

Händer det något spännande på din hemmaklubb?
Tipsa redaktionen.
Se filmen hur du går till väga!

Stensoneffekt – på svenska banor


Så här ska det bli fler golfare i Sverige!


Text: CM Hellsten • 2016-10-05
NyheterBodaholm GolfBrollsta GKBromma GolfGripsholms GKInternational GC ArlandaKungsängen GCKyssinge GKLövsättra GolfNyheterRiksten GolfSparren GolfSundsta GolfSvenska golfbanorUnipeg - Lindö ParkViksbergs GKWaxholms GK
Scroll to Top