Eccos tourprofiler Erik Van Rooyen och Lydia Ko visar upp kapselkollektionens Stracciatella- och Raspberryskor.

Golfskor

Glassig kapselkollektion från Ecco

Släpper omdesignade och smakrika versioner av välkända skomodeller.

Text: Eric Franzén • 2024-05-13 Uppdaterad 2024-05-13

Glass och lekfullt golfmode är det huvudsakliga temat i Ecco Golfs nya kapselkollektion, skapad för att lyfta fram alla olika och oväntade smaker som berikar spelet och gör sporten mer inkluderande.

Totalt består kapselkollektionen av fyra skomodeller som släpps i begränsad upplaga, designade för att ge associationer till olika välkända glassmaker. Något som speglas i den marmorerade effekten som ska efterlikna smältande glass, samtidigt som Eccos logotyp på innersulan har omformats till en glass.

– Denna kapselkollektion representerar en enorm möjlighet för ECCO GOLF – att både kliva framåt inom golfmodet och att kliva utanför boxen som begränsar sporten. Vi strävar alltid efter innovation hos Ecco Golf, och vi är entusiastiska över att ge liv åt denna kollektion av eleganta nya stilar, säger Timo Volrath, Global Marketing Manager, Ecco Golf. 

De fyra smakerna och skomodellerna lanseras omgående enligt nedan.

Raspberry – baserad på dammodellen Ecco Golf Tray, där rosa detaljer har tillförts.

Stracciatella – baseras på Ecco Golf Classic Hybrid där den vita lädern på penny loafer-modellen kompletterats med en chokladfärgad yttersula.

Hazelnut-Honey tar utgångspunkt i dammodellen av Biom C4 och kommer med djupa bruna accentdetaljer, medan Pistachio, med inarbetade gröna detaljer, är herrmodellen av samma sko.

Läs också:


Text: Eric Franzén • 2024-05-13
UtrustningEccoGolfskorSkorUtrustning
Rulla till toppen