2011 Emirates Australian Open – Day 1

Golf Plaisir och GolfStar startar samarbete

Alla GolfStars kunder kommer att i framtiden kunna ta del av erbjudanden från golfresejätten Golf Plaisir.

Text: Jesper Johansson • 2017-06-29 Uppdaterad 2019-12-12

Golfunionen GolfStar, som ger sina medlemmar möjligheten att spela på 21 olika banor runt Stockholm, har bildat ett samarbete med golfresejätten Golf Plaisir. GolfStars 30 000 kunder ska få erbjudanden från Golf Plaisir.
– Samarbetet ligger helt i linje med vår strategi att erbjuda ”mer golf för pengarna” till alla våra medlemmar och kunder. I dag erbjuder GolfStar spel på 21 golfbanor i Stockholm och genom att erbjuda spel på 100-tals andra utvalda anläggningar i andra delar av världen kan vi skapa positiva mervärden året runt för alla våra 30 000 kunder, säger Stefan Brikell, ansvarig för GolfStars reseverksamhet i ett pressmeddelande.

Samarbetet inleds i början av juli och målsättningen är att tillgodose den ökade efterfrågan om golfspel som finns bland kunderna.
– Vår ambition med detta och kommande samarbeten är att erbjuda mervärden till våra kunder i syfte att stärka lojaliteten till GolfStar och dess allierade golfklubbar. Vi ska därför senare i år lansera ett lojalitetsprogram som ytterligare skapar ett mervärde att vara kund till GolfStar, säger Brikell.

Nu finns 21 golfbanor – i ett medlemskap

Golf Plaisirs marknadschef, Johan Kullenberg, menar att samarbetet utvecklar reseverksamheten via en tydlig och större kundbas.
– Vi implementerar samma typ av bokningssystem, höjer servicegrad och tillgänglighet samt skapar bättre flöden på våra webbsidor vilket gör det enklare för kunden att boka sin resa, säger Kullenberg.


Text: Jesper Johansson • 2017-06-29
TournyttGolf PlaisirGolfStarNyheterSvenska golfbanor
Rulla till toppen