Farmers Insurance Open – Round Two

Tiger Woods spelar på European Tour i veckan

Efter förra veckans "riktiga" comeback på PGA Tour är det dags för amerikanen att spela på European Tour.

Text: Jesper Johansson • 2017-01-30 Uppdaterad 2017-01-30

Tiger Woods fick inte den start han ville i sin comeback på PGA Tour. Efter två rundor i Farmers Insurance Open missade han cutten efter att ha gått fyra över par.

– Jag slog en del bra slag och puttade bra men det är frustrerande att inte få chansen att vinna, jag älskar den här banan, sa Woods om Torrey Pines, där han vunnit hela åtta gånger.

Nu ska han göra sin premiär på European Tour efter sitt skadeuppehåll, och även den här tävlingen har han vunnit tidigare. 

Tiger Woods har vunnit Omega Dubai Desert Classic vid två tillfällen är totalt 92 under par i de 28 rundor han spelat på Emirates GC Majlis Course sedan han debuterade 2001. 
Så här säger han till European Tour inför tävlingen:
– Jag har alltid njutit av att spela i Dubai och det är fantastiskt att se hur staden har växt från när jag spelade här första gången. Det var underbart att vinna där 2006 och 2008. När man vunnit där är man helt säker på att det är mot ett riktigt bra startfält. Dessutom är fansen på plats fantastiska.

Tiger Wodos kommer spela mot en hel del spelare i absolut världsklass. I tävlingen kommer bland annat Henrik Stenson, Sergio Garcia, Thomas Pieters och Danny Willett.

Så här såg det ut när Tiger Woods vann 2008:


Text: Jesper Johansson • 2017-01-30
TournyttEuropean TourTiger WoodsTournytt
Rulla till toppen