Tiger Woods visar upp svingen. Foto: GettyImages

Nyheter

Se Tiger Woods med drivern

Tiger Woods visade upp sig på bästa Tiger Woods-manér. Kan vi se honom tillbaka för att tävla redan i december?

Text: Axel Bridal • 2021-12-06

Även om Tiger Woods inte deltog i sin egna tävling, Hero World Challenge, fick golfvärlden ändå se honom bära den traditionella söndagsfärgen i samband med den sista rundan där Victor Hovland vände och vann. 

Det var åtminstone den fjärde gången den senaste veckan som Tiger Woods syntes tillbaka på rangen med en klubba i handen. Inför Hero World Challenge sade Tiger att det kommer dröja innan han är tillbaka helt för spel på den absolut högsta nivån, och att just längden är problematiken. När det kommer till närspel, kan ha ta an vem som helst. Dock var det just det långa spelet som fångades på bild. Bärandes en röd tröja klipper Tiger Woods med drivern till bollen med vad som ser ut att vara en fullt fungerande sving. 

Se klippet här nedan:

I december hålls PNC Championship, tävlingen där förälder och barn tävlar tillsammans i en scramble. Förra året vann Justin Thomas tillsammans med sin Pappa Mike Thomas. De besegrade bland annat Annika Sörenstam och hennes pappa men även Tiger Woods och hans son Charlie. 

I år kommer Henrik Stenson tillsammans med sin son att ställa upp och tävla om titeln som Justin Thomas och hans pappa kommer att försöka försvara. Dock finns det en plats ledig i startfältet, och kanske är den just ledig för en eventuell återkomst för lag Woods. 

Om Tiger tillsammans med sin son väljer att delta i tävlingen kommer vi säkerligen få besked om inom en snar framtid. Men det ser minst sagt lovande ut då Charlie under förra årets upplaga stod för de flesta utslagen och lämnade de kortare inspelen åt sin pappa. Charlie är en duktig spelare och har bra tryck i bollen och han får även slå ut från en kortare utslagsplats


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:
Text: Axel Bridal • 2021-12-06
NyheterCharlie WoodsHenrik StensonJustin ThomasPNC ChampionshipTiger Woods
Scroll to Top