5de4859d16b8a

Blogg

Rory valde bort den bakade ålen – blev matförgiftad

Rory McIlroy ångrade att han inte tog ålen istället Den nordirländske världstrean fick knappast den bästa av uppladdningar inför HSBC Champions, den sista av årets fyra WGC-tävlingar. Tidigt i veckan åt han en club sandwich på en restaurang och blev så dålig att han missade flera planerade sponsorsevenemang inför tävlingen och han lämnade återbud till

Text: Martin Strömberg • 2015-11-05 Uppdaterad 2015-11-05
Rory valde bort den bakade ålen - blev matförgiftad
Rory McIlroy ångrade att han inte tog ålen istället

Den nordirländske världstrean fick knappast den bästa av uppladdningar inför HSBC Champions, den sista av årets fyra WGC-tävlingar. Tidigt i veckan åt han en club sandwich på en restaurang och blev så dålig att han missade flera planerade sponsorsevenemang inför tävlingen och han lämnade återbud till onsdagens pro-am efter att ha slagit ett par bollar på rangen.

Han valde bort ål från menyn och tog en säker club sandwich, trodde han. Förmodligen var det kycklingen i sandwichen som var dålig.

Men efter ett par dagars vila gick han ändå första ronden fyra under par efter sex birdies och en dubbelbogey. Ett styrkebesked av nordirländaren som jagar Jordan Spieth och Jason Day i toppen av världsrankingen. 

 

”Det var en bra release, eller hur?”


Chockstart för McIlroy


McIlroy svarar på Facebook – och skänker bort sin driver!


Här är golfens hetaste listor


Text: Martin Strömberg • 2015-11-05
BloggRory McIlroyTournytt
Scroll to Top