NBO Golf Classic Grand Final- European Challenge Tour: Day Two

Blogg

Dantorp har ET-häng

Foto: Getty Jens Dantorp fortsätter att spela bra vid CT-finalen i Oman Visserligen en tråkig avslutning på en annars fin dag. Men Jens Dantorp har ändå målsättningen inom greppavstånd från sin delade åttondeplats i CT-finalen. Tyvärr grusade två bogeys sista sex den där riktiga känslan av närkontakt uppåt. – Det var tyvärr en tråkig finish där jag

Text: Martin Strömberg • 2015-11-05 Uppdaterad 2015-11-05
Dantorp har ET-häng
Foto: Getty Jens Dantorp fortsätter att spela bra vid CT-finalen i Oman

Visserligen en tråkig avslutning på en annars fin dag. Men Jens Dantorp har ändå målsättningen inom greppavstånd från sin delade åttondeplats i CT-finalen. Tyvärr grusade två bogeys sista sex den där riktiga känslan av närkontakt uppåt.

– Det var tyvärr en tråkig finish där jag istället för att gå två över sista sex hålen kunde gått ett par under. Så två under idag är med lite mersmak, berättar Dantorp för Svensk Golf från Oman.

Avståndet upp till andraplatsen är fem slag och till tredjeplatsen tre slag. Lite beroende på vad som händer runtomkring är det där någonstans som Dantorp behöver hamna för att ro hem ET-kortet 2016.

– Jag ska fortsätta spela aggressivt och jag går definitivt för en topplacering.

Bäste svensk i finalen är Björn Åkesson som verkligen visat fin form under hösten. Han är enasm fyra i finalen på sju under och oavsett hur det går den här veckan är han klar för ET nästa säsong.

Uppåt är också Jens Fahrbrin på väg och trots att han inte ligger bättre än delad 36:a i finalen är “rätt” spelare på rätt ställen och händer inget anmärkningsvärt i resultatlistan under helgen kommer Fahrbring att ta ett av de 15 korten från Challengetouren.

Finalen leds av danske Joachim B Hansen på elva under par, ett slag före portugisiske rankingledaren Ricardo Gouveia.

Övriga svenskar:

d26) Pontus Widegren (70-73)

d32) Steven Jeppesen (70-74) och Sebastian Söderberg (74-70)

d38) Alexander Björk (73-73)

 

 

Skåningar heta i Oman


Därför dumpas Harmon av Mickelson


Stenson vill ha hårdare tag


Rory valde bort den bakade ålen – blev matförgiftad


Sååå nära, DJ…


Text: Martin Strömberg • 2015-11-05
BloggBjörn ÅkessonJens DantorpJens FahrbringTournytt
Scroll to Top