Svensk Golf Superstart Classic utomlands

Häng med på Superstart i Portugal 10-17 mars 2024 alternativt 17-24 mars 2024!


KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN OCH INFORMATION OM FLYG


Rivstarta nästa golfsäsong med Svensk Golf Superstart på fantastiska Dolce CampoReal utanför Lissabon!

Här bor du på en golfoas mitt i den portugisiska idyllen bara fyra mil från Lissabon. Det böljande landskapet fyllda av vinrankor skulle platsa på de vackraste av vykort. Som tränare får du tre välkända profiler i form av Robert Löfqvist, Sofia Edman och Robin Stålebring. De kommer under veckan erbjuda en unik träningsupplevelse där du drillas i övningar som gör dig redo för säsongen. Träningen varvas med spel så att du kan testa dina nya färdigheter på den kuperade banan. Men oroa dig inte för att benen ska bli trötta, trots en intensiv vecka. Golfbil ingår såklart! Anläggningen har bra träningsområde med sto range där du kan slå från båda hållen. Det finns två närspelsområden och två övningsgreener. Allt koncentrerat runt klubbhuset. Rummen är stora och generösa med ljus interiör i skandinavisk stil. Klubbhuset ligger i direkt anslutning till hotellet med rymlig terass där du kan sitta och lapa sol eller utnyttja den svalkande skuggan under trädkronorna med utsikt över 1:ans tee, 18:onde green.

På CampoReal har du utmärkta träningsförhållanden i storslagen miljö.

Dina tränare på Superstart

Alla kan lära sig att spela bra golf och med en riktigt bra golftränare går det ännu bättre – det är Robert Löfqvist filosofi. Golf har varit hans stora passion sedan unga år med bland annat proffsspel under elva år på flera olika tourer. Robert har arbetat som tränare i över 25 år och har sin hemmabana och studio på Ängelholms GK. Han arbetar även som coach till några duktiga tourspelare.

Robin har blivit en välkänd tränarprofil som gärna använder tekniska hjälpmedel i sin instruktion. Han har en stor erfarenhet av lektionsgivning både mot amatörer och som handledare åt nya tränare på den högre tränarutbildningen inom PGA. Robins devis är att möta varje elev på deras nivå och anpassa sin instruktion till varje spelares förutsättning i stället för att passa in alla spelare i en förutbestämd mall.
Sofia har arbetat som tränare sedan 2010 och verksam på Gräppås GK och Båstad GK. Hon är en flitigt anlitad tränare med olika uppdrag i Golfsverige. Sofia har bred kunskap kring alla delar av spelet och tränar alla kategorier golfare. MEd Sofia som tränare är du garanterad ett stort engagemang och en tränare som verkligen förstår att vi lär oss på olika sätt och att våra tankar styr våra presentation.

Vad ingår i resan?

 • Flyg t/r Portugal inkl flygskatter
 • Golfbag till flyget
 • Transfer till hotellet t/r
 • Hotell med frukostpension
 • 5 luncher/vecka
 • 5 middagar/vecka
 • 5 greenfee på CampoReal
 • Delad golfbil ingår på de 5 förbokade starttiderna
 • 5 dagars Superstart-träning
 • Fritt inträde till spa
 • Eastonvärd
Datum: 10 – 17 mars 2024 alternativt 17-24 mars 2024
Plats: Dolce CampoReal, Portugal
Pris: fr 20 990 kr (1 vecka)

Eventuell turistskatt betalas på plats

Bokning

Boknings sker via Easton Golf hemsida.

Hemsida: https://www.eastongolf.se/superstart

Scroll to Top