Utrustning

Järntest: Ping i500

Svensk Golf säger Ihålig konstruktion av klubbhuvudet för att generera maximal fart i träffytan. i500 placerar sig i mitten av Pings järnsortiment och är ett förlåtande järn som ska hjälpa med höjd och längd men fortfarande kunna erbjuda känsla och kontroll för en duktigare spelare. Panelsnacket HCP 5–10 ”Ärliga klubbor det här. Bra träffar – …

Järntest: Ping i500 Read More »

Svensk Golf • 2019-05-01
Järntest: Ping i500
Svensk Golf säger

Ihålig konstruktion av klubbhuvudet för att generera maximal fart i träffytan. i500 placerar sig i mitten av Pings järnsortiment och är ett förlåtande järn som ska hjälpa med höjd och längd men fortfarande kunna erbjuda känsla och kontroll för en duktigare spelare.

Panelsnacket

HCP 5–10 ”Ärliga klubbor det här. Bra träffar – fantastiska slag. Dåliga träffar – katastrofala slag.”

HCP 0–5 ”Ljuvligt utseende och ljuvlig träff. Jag får en smörig känsla när jag träffar i mitten, men det här är inte det mest förlåtande huvudet.”

HCP 10–15 ”Fina att titta på och ger härliga bollflykter. Tyst men ändå explosiv träff.”

För vem?

Ping i500 är som skräddarsydd för de som har en konsekvent bra bollträff, men inte sätter enorm fart i klubban. För dessa kommer i500 att bidra med ökad slaglängd, men luras inte att tro att klubban löser allt .t dig. Du bör rimligen ha handicap närmare singelstrecket för att snegla hitåt.

SVÅRIGHETSGRAD Medelsvår.

Järntest: Ping i500

Scroll to Top