5de3df574ff23

Utrustning

Järntest: Ping G410

Svensk Golf säger Ping har arbetat vidare med sin “COR-EYE-teknologi” i träffytan för att hjälpa spelare i behov av mer höjd och längd i slagen. Dessutom är topplinjen utskuren undertill för att göra träffytan ännu mer flexande. Årets version har tio procent mindre offset och är något mindre än G400 för att höja det visuella

Text: Svensk Golf • 2019-05-01 Uppdaterad 2019-12-12
Järntest: Ping G410
Svensk Golf säger

Ping har arbetat vidare med sin “COR-EYE-teknologi” i träffytan för att hjälpa spelare i behov av mer höjd och längd i slagen. Dessutom är topplinjen utskuren undertill för att göra träffytan ännu mer flexande. Årets version har tio procent mindre offset och är något mindre än G400 för att höja det visuella intrycket vid bollen.

Panelsnacket

HCP 15–18 “De här passar mig som handen i handsken. Jag slog inte ett enda dåligt slag och klubban bara hängde med i min lugna och flacka sving och bollen fick fart direkt.”

HCP 5–10 “Ingen superrolig klubba att slå med men jag får till överraskande raka slag – mer så än med någon annan klubba i testet.”

För vem?

En av panelens favoriter. Både bland damer och herrar. Målgruppsmässigt rör sig G410 över ett stort nivåspann och kan passa de flesta, från nybörjare ända ner till singelhandicappare. Utseendet är det som kan kräva viss tillvänjning för en del.

SVÅRIGHETSGRAD Medellätt.

Järntest: Ping G410


Text: Svensk Golf • 2019-05-01
UtrustningJärnPingUtrustning
Scroll to Top