Phil Mickelson, Tiger Woodsl Peyton Manning och Tom Brady bjöd på underhållning och spelade in en stor summa längs vägen. Foto: Getty images

The Match

“Team Tiger” höll undan

Tiger Woods och Peyton Manning hade tidigt en trehålsledning i söndagens The Match. Den räckte till slut till seger, även om den satt. Hårt inne.

Text: Jesper Johansson • 2020-05-25

Under de första nio hålen spelades The Match i ett bästboll-format. Där dominerade Tiger Wood och Peyton Manning i det risiga vädret. Phil Mickelson hade lite kämpigt med bollträffen och hans spelkamrat, Tom Brady, ja – han hade svårt att träffa planeten.

”Team Tiger” tog därför tre av de första sex hålen och hade därmed en skön ledning inför sista nios foursome. Men där hände något för ”Team Mickelson”.

De tog sig tillbaka till att bara vara 1 down med tre hål att spela. Närmare än så kom de dock inte.
– Vi kämpade hårt. Jag var lite nervös, lite obekväm första nio. Min lagkamrat höll oss i matchen. På baknian dominerade han. Vi gjorde ett försök och kom väldigt nära, sa Mickelson efter ronden.

The Match: Champions for Charity lyckades samla in 20 miljoner dollar, 194 miljoner, till välgörande ändamål i kampen mot covid-19.
– Det är otroligt att vi kunde gå samman och spela in så mycket pengar till de som blivit drabbade, sa Woods och fortsatte med att förklara hur imponerad han är över Peyton Manning och Tom Brady.
– Det här är vår arena. Det här är vad vi sysslar med. Men vi kan inte föreställa oss att gå ut på en amerikansk fotbollsplan och göra vad de gör.


Text: Jesper Johansson • 2020-05-25
TournyttCoronavirusetPhil MickelsonTiger WoodsTournytt
Scroll to Top