2018 Ryder Cup – Afternoon Foursome Matches

Tournytt

Ryder Cup-kaptenen försvarar McIlroy

Nye kaptenen Padraig Harrington vill ha Rory McIlroy i sitt Ryder Cup-lag.

Text: CM Hellsten • 2019-01-09 Uppdaterad 2019-12-12

Inför årets första tävling, Sentry Tournament of Champions på Hawaii, förklarade nordirländaren Rory McIlroy att han förmodligen inte kommer att spela på europeisk mark förrän i juli och att allt är bättre i USA.
Rory McIlroy klassar European Tour som ett steg på vägen till PGA Tour.
– Jag vill spela mot de bästa spelarna I världen. Jag får en kick av det. Jag tävlar mycket hellre mot Justin Thomas eller Dustin Johnson på en söndag. Det är inte så att jag ser ner på någon på ET men startfältets djup och allt annat är helt enkelt bättre här. Det här är vad alla strävar efter, sa Rory McIlroy till Golf Digest.

Tatuerade in resultatet på rumpan

När Europa utsåg Padraig Harrington som ny Ryder Cup-kapten inför bortamatchen mot USA på Whistling Straits norr om Milwaukee i delstaten Wisconsin 2020 fick irländaren frågor om Rory McIlroys utspel:
– Rory är så europeisk som man kan bli. Ja, han har flyttat till USA, hans familj finns där och han vill vinna The Masters. Jag vet vad som har sagts, men för mig är hans agerande viktigare. Rory älskar Ryder Cup. Han är 30 år och har vuxit ut till en stor ledare i lagrummet. Han får verkligen med sig publiken. Rory kommer att vara 100 procent bakom sitt Ryder Cup-lag – utan tvekan, säger Padraig Harrington enligt GolfWeek.

ÅSGÅRD: Ryder Cup i Sverige?



Text: CM Hellsten • 2019-01-09
TournyttPadraig HarringtonRory McIlroyRyder CupTournytt
Scroll to Top