DP World Tour Championship – Day Four

Tournytt

Här är Rory McIlroys nya utrustning

Ända sedan Nike gick ut med nyheten att de slutar tillverka golfutrustning har det spekulerats i vad stjärnorna kommer byta till. Rory McIlroy ser nu ut att ha bestämt sig.

Jesper Johansson • 2017-01-02

Det har länge ryktats om vilken utrustning Rory McIlroy kommer att använda sig av efter att Nike meddelade att de slutar med tillverkningen av golfutrustning. Nu är det klart vad det blir.

Bloggen No Laying Up skriver att de bekräftat att Rory McIlroy kommer byta ut allt i bagen. Dessutom säger de sig veta vad det blir för modeller.

I höstas skrev vi om att Rory McIlroys föräldrar har blivit överösta med gratisgrejer från olika tillverkare för att locka Rory McIlroy till dem.

Kanske var det där som nordirländaren plockade upp den nya Callaway Great Big Bertha Epic Sub Zero-drivern, för den är vad han kommer att spela med.

Till det kommer han att använda Callaways Custom Apex MB-järn, Titleist Vokey-wedgar, en Odyssey-putter och den nya Titleist ProV1x-bollen.

Enligt NLU kommer han lufta den nya utrustningen för första gången när han startar i BMW South Africa Open 12 januari.

Bloggen skriver också att Rory McIlroy inte tänker skriva på ett nytt utrustningskontrakt under 2017 för att på så sätt kunna förändra om det är något han inte trivs med.

Scroll to Top