Annons

Sand GC, ny partnerklubb 2024.

Så här golfar du till halva priset i sommar

Spela fantastiska golfbanor till halv greenfee.

Text: • 2024-04-02 Uppdaterad 2024-04-02

Med Golfamore kortet öppnar sig en värld av möjligheter för golfentusiaster, med halv greenfee på över 1300 banor spridda över 23 länder i Europa. Från de vackra landskapen i norra Sverige till soliga fairways i södra Spanien, erbjuder Golfamore en mångfald av spelupplevelser som väntar på att utforskas.

Företaget, som grundades 2005 under namnet Golfhäftet, hade en vision att främja en ökad spelaktivitet bland golfare, särskilt utanför deras hemmabanor. Detta syftade inte bara till att gynna golfarna själva utan också att stödja golfklubbarna och därigenom hela golfbranschen. Med över tre miljoner registrerade rundor under de senaste 19 åren har Golfamore framgångsrikt uppfyllt sin ambition.

Varför golfare älskar Golfamore kortet

När golfare tillfrågas om varför de uppskattar Golfamore kortet, är det tre främsta skälen som lyfts fram:

Brett utbud av banor
Golfamore erbjuder för närvarande över 1300 banor i 23 länder till halv greenfee. Detta inkluderar över 200 partnerbanor i Sverige, drygt 140 i Spanien och 50 i Portugal, vilket ger golfare en imponerande mångfald att välja mellan.
Här kan du se hela listan med med partnerbanor.

Upptäcka nya banor
Genom möjligheten att spela på olika banor till halva priset, vågar golfare utforska nya banor som de annars kanske inte skulle ha upptäckt. Detta leder till en ökad återkomstfrekvens till banorna, med en betydande andel golfare som planerar att återvända till samma bana enligt Golfamores senaste undersökning.

Mer golf för pengarna
En majoritet av Golfamore-golfarna återinvesterar de besparade pengarna från halva greenfee-priserna i mer golfspel, antingen på samma bana eller på andra banor. Detta möjliggör en ökad golfaktivitet till förmån för både spelarna och golfklubbarna.

Mölle GK.

Pengarna tillbaka

Genomsnittligt behöver golfare endast spela 1-2 rundor för att tjäna in kostnaden för Golfamore kortet. Till exempel, om en golfare spelar på banor med en greenfee på 600 kr och betalar endast 300 kr med Golfamore kortet, skulle samma golfare spara 600 kr på två rundor. Med tanke på att kostnaden för kortet är 595 kr, intjänas kostnaden effektivt.

För de som använder kortet på exklusiva partnerbanor i Spanien eller Portugal, där greenfee-kostnaderna är dubbelt så höga, kan kostnaden för kortet tjänas in redan efter en runda.

Hur du skaffar Golfamore kortet och stöder din klubb

Att skaffa och använda Golfamore kortet är en enkel process. Kortet kan köpas genom någon av Golfamores partnerklubbar, där golfklubben tjänar på försäljningen, eller direkt via Golfamores hemsida. Valet finns även mellan ett fysiskt kort eller en digital version i Golfamore-appen för smidig hantering.

För att spela på en partnerbana, behöver golfare bara kolla Golfamores hemsida för aktuella villkor och bokningsmöjligheter. Vid ankomst till banan, kan spelarna enkelt checka in via Golfamore-appen och betala den reducerade greenfee-avgiften i receptionen.

För att summera ihop och få en känsla för hur mycket golf som Golfamore kan erbjuda så låt oss ta ett räkneexempel: Om en golfare spelar två Golfamore-registrerade rundor per dag skulle det ta mer än 1,5 år för denna golfare att spela alla partnerklubbar. Det är mycket golf, även för en golfentusiast.


Text: • 2024-04-02
PartnerGolfamore
Rulla till toppen