Hooks Herrgård Spa & Fitness får premiär 1 oktober. Foto: Sara Landstedt

Leva

Hook har öppnat spa

Hooks Herrgård är ett av de klassiska golfhotellen som haft många svingande besökare genom åren. Nu kompletteras hotellet med ett spa med utsikt över Hokasjön.

Text: Sylvia Luther • 2014-09-30

På Hook har gästerna spelat sina ronder och ätit goda middagar sedan 1963. Själva herrgården har betydligt längre historia och omnämns redan på 1300-talet.

Den 1 oktober öppnar det senaste tillskottet på anläggningen. Hooks Herrgård Spa & Fitness är på 1 300 kvadrat och har stora glasfönster som skiljer baden inom- och utomhus.

Anledningen till att man byggt nytt är att ha ett ben till förutom golf och konferens.

– Golfsäsongen sträcker sig ju inte över hela året. Vi har mycket konferens året om men har saknat lite privatgäster på vintersäsongen. Därför tänkte vi att ett spa skulle passa alldeles utmärkt, säger Therese Edberg, marknadskoordinator.

Det går både att träna och simma, testa “upplevelseduschar” och “bastulandskap” eller njuta mer i lugn och ro under olika kroppsbehandlingar. Här kan man också boka två VIP-spasviter för hela fyrbollen. Det finns också en mängd olika erbjudanden att välja mellan, som spapaket med golf under ett eller flera dygn. Då ingår greenfee, spa, övernattning, trerätters och frukost.


Text: Sylvia Luther • 2014-09-30
LevaBanorHooks GKSmålandSvenska golfbanor
Scroll to Top