Lorena Ochoa Invitational – Round Three

Blogg

“Comeback på LPGA? Aldrig i livet”

LPGA TOUR. Lorena Ochoa Invitational är en årligt förekommande tävling på LPGA Touren. Och en årligt förekommande fråga är om huvudpersonen själv planerar på att komma tillbaka till touren hon en gång dominerade.  Det har gått fem och ett halv år sedan hon förkunnade att hon skulle pensionera sig som professionell golfspelare för att satsa

Text: Daniel Eriksson • 2015-11-13 Uppdaterad 2015-11-13

LPGA TOUR. Lorena Ochoa Invitational är en årligt förekommande tävling på LPGA Touren. Och en årligt förekommande fråga är om huvudpersonen själv planerar på att komma tillbaka till touren hon en gång dominerade. 

Det har gått fem och ett halv år sedan hon förkunnade att hon skulle pensionera sig som professionell golfspelare för att satsa mer tid åt familjen. Och enligt Ochoa själv har en comeback aldrig varit nära. 

– Nej, verkligen inte. I framtiden kanske jag möjligtvis kommer göra något enstaka framträdande i Nabisko eller British Open eller någon annan turnering som jag tycker om, så till vida att jag kan ta med mig min familj och kunna njuta vid sidan av tävlingen. Men att spela en full säsong igen på LPGA Touren – nej aldrig i livet, säger den tidigare världsettan till GolfChannel.com.  

Mexikanskan är just nu i sjunde månaden då hon och maken Andres Conesa Labastida väntar parets tredje barn. Sedan tidigare har de fyraårige sonen Pedro och tvååriga Julia. 

– Varje gång som LPGA Touren kommer hit tycks jag ha en stor mage. Ska jag vara helt ärlig så har jag varken tränat eller spelat speciellt mycket golf den senaste tiden. 

Här bjuder vi på en försmak av filmen som berättar historien om hur hon tog sig från att ha varit en liten flicka till toppen av världsrankingen. 

Lindberg hugger – två slag från täten


Lyckorus, tårar och eufori även i år?


Text: Daniel Eriksson • 2015-11-13
BloggAnna NordqvistTävlingarTournytt
Scroll to Top