5de4864a552a5

Jänkare hjälper Poults till Ryder Cup?

Gentlemannamässigt av amerikanen Rich Beem som nu har en innestående middag på Poulters bekostnad Efter en ganska medioker säsong med Poultermått mätt tvingades den 39-årige engelsmannen kasta sig på planet från Florida till Hong Kong för veckans ET-tävling. Han behöver spela 13 tävlingar på Europatouren för att behålla sitt medlemskap – och därmed rätten att

Text: Martin Strömberg • 2015-10-22 Uppdaterad 2015-10-22
Jänkare hjälper Poults till Ryder Cup?
Gentlemannamässigt av amerikanen Rich Beem som nu har en innestående middag på Poulters bekostnad

Efter en ganska medioker säsong med Poultermått mätt tvingades den 39-årige engelsmannen kasta sig på planet från Florida till Hong Kong för veckans ET-tävling. Han behöver spela 13 tävlingar på Europatouren för att behålla sitt medlemskap – och därmed rätten att spela Ryder Cup – och den senaste tidens ras på rankinglistorna gör att han inte kan vara säker på spel i hela finalserien. Han har bara nio ET-starter till dags dato.

Han var inte anmäld till Hong Kong Open utan fick hjälp från lite oväntat håll. Amerikanen Rich Beem lämnade återbud för Poulters skull och kan därmed indirekt hjälpa honom att i slutänden nå Europas Ryder Cup-lag 2016. Poulter har vunnit två tredjedelar av sina matcher i RC och var den som fick mest credd för den magiska vändningen på Medinah 2012 då han vann alla sina fyra matcher och fick fart på det europeiska laget på lördagseftermiddagen.

Poulter spelade med svenske Rikard Karlberg första dagen och delar 12:e platsen på tre under par. 

 


Text: Martin Strömberg • 2015-10-22
BloggIan PoulterRich BeemTournytt
Rulla till toppen