Estoril Open de Portugal Round Two

Gourmetgolf i Frankrike och Portugal

Vill du kombinera golf och goda viner? Här är paketresorna för dig i vår.

Text: Jesper Johansson • 2016-02-17 Uppdaterad 2016-02-17

Är du intresserad av både golf och vin?  Då kan du kombinera de båda intressena nu i vår.

Flera olika sajter erbjuder golfresor med vinprovningar och lyxrestauranger att avnjuta efter golf på fina banor.

Bland annat anordnar Starttiden.se en veckas lång resa till Portugal med högklassig golf men också vinprovingar och Michelin-restauranger.

Håkan Nilsson är skaparen av resan och har hand om golfdelen. Men även en krögare är medarrangör, nämligen Håkan Nilsson.

– Ja, vi har samma namn och har länge diskuterat om vi ska göra någon slags resa tillsammans och äntligen blir den av, säger Håkan Nilsson – golfaren.

Portugal är enligt arrangören ett ultimat resmål som har fin matkultur men också högklassig golf. Fyra banor ska spelas och bland annat kommer Europa Tour-banan Oitavos Dunes stå för utmaningen.

När golfen väl är spelad ägnas eftermiddagarna åt vinprovningar på olika vingårdar och mat på lyxiga restauranger. Bland annat kommer michelin-krogen Eleven att besökas.

Priset för resan är 19 995 kronor och då ingår flyg, mat, boende och golf. 

Men det är inte bara i Portugal som gourmet och golf kombineras. I Boreadux spelas en prestigefull amatörtävling och till den finns det också olika paket med vinprovning. Boendet och golfen äger rum på Golf Du Médoc Hotel & Spa och vinprovningen sker i det närliggande slottet i Médoc.

Priset är ungefär 8 300 kronor och då ingår boende, golf och vinprovning.


Text: Jesper Johansson • 2016-02-17
Banor och resorBanorBanor & resorFrankrikePortugalVeckoresa
Rulla till toppen