Artiklar

Skräddarsy din golfresa online – välj mellan 700 banor

Golf Plaisir lanserar sin nya bokningsfunktion Flex-resor.

Artiklar

Är det kallare eller varmare på 750 meters höjd?

Golf Plaisirs Golfresepodden landar på Madeira.

Artiklar

”Föräldrarna spelar golf när juniorerna tränar”

Nu lanseras en specialresa inför sportlovsveckorna 2019.

Artiklar

Europas häftigaste nya bana – en av golfjuvelerna på Silverkusten

Spektakulär natur, genuina omgivningar och Europas häftigaste nya bana. Välkommen till Silverkusten i Portugal, ett offensivt satsande område som gör anspråk på att vara landets främsta golfresmål.

Banor och resor

Algarve – en av sydvästra Europas läckraste golfkuster

Golfen i södra Portugal har länge fått stå i skuggan av spanska solkusten. Men nuförtiden får lillebror i väst äntligen sin välförtjänade tid i rampljuset. Häng med till Algarve och upptäck en av sydvästra Europas läckraste golfkuster.

Banor och resor

Här är det perfekta golfåret!

Kan du inte bestämma dig var du ska åka på golfresa? Här har du tips för h-e-l-a året. Och h-e-l-a världen.

Banor och resor

Fem sköna golfhotell som du bara måste besöka

Sitter du och planerar en kommande golfresa? Här är hotellen du bara måste checka in på.

Banor och resor

Femstjärnig golfweekend på Algarve

GUIDEN: Sommarens eufori efter EM-guldet har visserligen lagt sig men vår grattiskommentar till den portugisiska fotbollstriumfen möts av breda leenden. Från Faros flygplats väljer vi A22:an västerut till slutmålet Penina, en resa på runt en timme. Värmeböljan är borta och medeltemperaturen på Algarvekusten pendlar mellan 15 och 23 grader i oktober, perfekt för den ansträngning

Banor och resor

Fotbollsprofilen ger sig in i golfresebranschen

Michael Andersson, som vunnit både UEFA-cupen och ett SM-guld med IFK Göteborg, ger sig in i golfresebranchen. "Kommer in som en spindel i nätet", säger han.

Artiklar

Här är Europas golftokigaste länder

Att Sverige har många golfbanor är ingen nyhet. Men hur många har vi jämfört med Europas andra länder? Här är listan över världsdelens mest (och minst) golftokiga länder.

Banor och resor

Gourmetgolf i Frankrike och Portugal

Vill du kombinera golf och goda viner? Här är paketresorna för dig i vår.

Banor och resor

Här är världens 100 bästa banor

Tidningen Golf Magazine har släppt sin årliga lista över världens 100 bästa banor. Svensk Golfs banexpert tipsar om vilka av banorna som du bör spela.

Leva

Lissabons bästa golfbanor

Vackra och kustnära banor på dagen. Skön storstadspuls när skymningen sänker sig. Den kombinationen gör Lissabon till ett av Europas bästa resmål för en långweekend.

Leva

Vinterns heta golfresor

Runt om i Golfsverige har det varit en magisk sommar med medelhavstemperaturer. Nu börjar dock säsongen på hemmaplan att gå mot sitt slut. Det är dags att planera in en resa utomlands.

Leva

Barcelona, Lissabon eller Liverpool?

Trött på höstmörkret, men tunt i plånboken? Lugn - det går faktiskt att svinga loss utomlands till ett vettigt pris. Här är tre tips som tar dig ut på golfbanan för mindre än 5 000 kronor.

Leva

Bästa golfen i Europas huvudstäder

Weekendresor till Europas storstäder blir allt populärare. Ett tips: Ta med klubborna nästa gång du åker. Vi har sammanställt de bästa alternativen i Europas huvudstäder. Det är nödvändigtvis inte de vassaste banorna, utan faktorer som pris, kommunikationer och närhet till staden spelar också in.

Leva

Tourproffsens favoritkust

European Tour stannar till i Algarve en gång varje säsong och genom åren har en mängd stortävlingar spelats här. Vi har besökt tre av ET-banorna längs den vackra kustremsan.

Scroll to Top