Annons
Partner

GolfStar STAR DEALS – nya greenfee-erbjudanden varje dag

Det är fortsatt högtryck på Sveriges golfklubbar. Därför har GolfStar nu tagit fram ett system som gör greenfee-spel mer tillgängligt för dig och din livssituation.

Annons
Partner

GolfStar Kungsängen blir en 27-hålsanläggning

36 hål blir 27, med ett löfte om förbättring. Detta gör Kungsängen till en anläggning för framtiden samtidigt som den redan nu andas mästerskapsklass.

Annons
Partner

GolfStar Lindö – en av Sveriges största golfanläggningar!

En komplett golfanläggning med närmast oändliga mängder golf. Detta ackompanjerat av ett mysigt hotell och otrolig mat. Så kan man sammanfatta en "golfmester" på GolfStar Lindö.

Annons
Partner

19 banor – 1 medlemskap: ”Mest golf för pengarna”

13 anläggningar. 19 banor. 288 golfhål. Detta genom ett enda golfmedlemskap.

Annons
Partner

Den perfekta anläggningen för en weekend

Breviken Golf & Hotell är skapad för dig som vill ha en trevlig stund utan friktion. Hotellrum med egen carport gör livet enkelt för den som söker en påfyllnad av energi.

Annons
Partner

Klubben som vände trenden: ”Otroligt stolta!”

Surahammars Golfklubb har de senaste åren gått från oroväckande siffror till att bli en attraktiv plats med fullbokat starttidschema och helger med fullbokade ställplatser.

Annons
Partner

Naturskön golf helt utan stress

Om du uppskattar golf, ett norrländskt lugn och vacker natur är Åsele Golfklubb ett alternativ för dig.

Annons
Partner

Historisk skönhet och evig utmaning för alla golfare

Ett besök på Forsbacka är inte bara för dig som söker en enastående golfbana. Det är också ett besök för dig som söker en naturskön promenad i historiska miljöer.

Annons
Partner

Ett möte att minnas i Sveriges trädgård

Med vackra lokaler belägna i en enastående miljö finns det goda anledningar att besöka Karlshamns Golfklubb. Att klubben också stoltserar med en enorm gemenskap gör besöket än mer minnesvärt.

Annons
Partner

En av Sveriges bästa golfdestinationer

Några få minuter utanför Kristianstad hittar du Araslöv Golf & Resort, en perfekt anläggning för dig som vill ha en upplevelse innehållande mer än själva spelandet.

Scroll to Top