Vallda G&CC

Tournytt

Alice Hewson: “Bevisat hur bra damgolf är”

KUNGSBACKA. Alice Hewson, 23, var ensam trea och bästa tjej i Scandinavian Mixed. Två slag bakom segrande Jonathan Caldwell.

Tournytt

ÅSGÅRD: ”Ett format jag vill se mer av”

KUNGSBACKA. En unik tävling är över och en segrare har korats. Vi som fått uppleva tävlingen på nära håll tackar för showen och ser fram emot nästa gång, skriver Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsågrd.

Tournytt

Jonathan Caldwell historisk vinnare

KUNGSBACKA. Scandinavian Mixed är över. Efter 72 spelade hål heter segraren Jonathan Caldwell.

Tournytt

Hedwall delar ledningen inför historisk finalrond

KUNGSBACKA. Det var en tuff och blåsig lördag på Vallda, men Caroline Hedwall stod pall och delar ledningen i Scandinavian Mixed med 18 hål att gå.

Tournytt

Alla amatörer vidare – Åberg delad 15:e

KUNGSBACKA. Möjligen lite tidigt att kalla det för en amatörsuccé, men alla fyra svenskamatörer i fältet kommer att jobba helg på Vallda G&CC.

Tournytt

Fyra skäl varför vi har en superhelg framför oss

KUNGSBACKA. Det finns gott om ingredienser som gör helgen på Vallda G&CC riktigt spännande. Här listar Oskar Åsgård, Svensk Golfs chefredaktör, sina fyra främsta skäl att följa avgörandet av Scandinavian Mixed.

Tournytt

Då startar svenskarna under lördagen

KUNGSBACKA. För dig som vill ha koll på svenskresultaten under lördagen. Här är en lista med samtliga svenskars starttider.

Tournytt

Sörenstam färdigspelad – hyllar banuppsättningen

KUNGSBACKA. Annika Sörenstams tävlingsmässiga insats i Scandinavian Mixed är över efter två varv. Men hon tycker att banan spelas utmärkt och rättvist för tjejerna och killarna.

Tournytt

Stenson klar för helgen men inte nöjd: ”Kämpigt”

KUNGSBACKA. Efter 36 spelade hål är Henrik Stenson vidare till helgens spel. Men majorvinnaren är långt ifrån den form han vill vara i.

Tournytt

Hedwall leder efter bländande 64-rond

KUNGSBACKA. Med hjälp av två eaglar och ett gäng birdies tog sig Caroline Hedwall under fredagen till 13 under par och ensam ledning i Scandinavian Mixed.

Scroll to Top