Uppland

Banor och resor

Hemtrevlig atmosfär

Förra året fick Vallentuna nya ägare och klubben mår bra idag. Här är det trivsamt och drivern får gärna komma i spel på banan. Vattenhindren gör det kul att planera sina slag, men fundera över hur du spelar elfte allra bäst.

Följa

Birdies för Bajen?

Banor och resor

Pigg nystart i Uppland

På Sigtuna GK får majoriteten av spelarna uppleva det de söker under en rond. För gästerna gäller erbjudandet fyra ronder betala för tre. Och i närheten har både slott och hotell finputsas.

Banor och resor

Kasta loss i Roslagen

En uppfriskande sjöfärd ombord på en vägfärja inleder passet på golfbanan på Ljusterö. På ön väntar en skön grön promenad på en varierad skogsbana med vackra hålrum.

Banor och resor

Lillebror håller hov

Storebror Bro Hof Stadium Course är det många som har uppsatt på spellistan men Castle Course är en given uppstickare. Här finns sex par av varje sort och banan är i ett oklanderligt skick.

Banor och resor

I mästarnas fotspår

Här har proffsen på Europatouren mött upp och testat banan ett antal gånger, senast 2005. Nu är det vi som kan ta oss an den kungliga slingan på Kungsängen GC. Men packa ner några bollar extra - både dammar och skog lurar på felslagen.

Banor och resor

Tuffare än de flesta

Vill du testa en mästerskapsbana i Stockholm är Österåkers Västerled fortfarande en utmaning som kan ställa till problem för scoren. Det vet både proffsdamerna och herrarna på touren.

Scroll to Top