Nyheter

Tävlingsförbud i Golfsverige – här är vad som gäller

Golfsäsongen har dragit igång på många håll i Sverige. Sällskapsspel på en fullbokad bana går bra, men klubbtävlingar får vi vänta med.

Nyheter

Svensk herrgolf i kris?

Experterna målar upp en mörk bild och manar till kraftsamling i alla led för att vända trenden.

Nyheter

BEKRÄFTAT: Grönt ljus för klubbtävlingar

Från och med den 1 juli kan klubbarna starta sin tävlingsverksamhet igen efter ett uppehåll sedan början av april.

Artiklar

Frågor & svar om nya Svensk Golf

Nu kommer Svensk Golf inte längre automatiskt hem till dig, om du inte tecknat en prenumeration. Här är vanliga frågor och svar kring den nya tidningen.

Artiklar

Sista chansen för dig som vill behålla Svensk Golf

Årets tredje utgåva av Svensk Golf blir din sista om du inte tecknar en prenumeration. Beställ senast 30 april för att inte missa något nummer 2020.

Spela

Klubbar riktar kritik mot förbundet: “Det är häpnadsväckande”

Övergången till världshandicapsystemet har drabbats av flera tekniska problem och den senaste veckan har systemet varit nedstängt. Flera klubbchefer är missnöjda med förbundets hantering av handicapsystemet.

Nyheter

Handicapsystemet fortsatt stängt – till fredag 24 april

Enligt förra veckans besked från Svenska Golfförbundet skulle handicapsystemet öppna upp igen under torsdagen. Men testandet drar ut på tiden.

Nyheter

Därför stängs handicapsystemet ned

Svenska Golfförbundet stänger tillfälligt möjligheten till handicapregistrering för att åtgärda problem med nya världshandicapsystemet.

Nyheter

Nytt förbundsbeslut: tävlingsstopp i Golfsverige

Den 3 april fattade Svenska Golfförbundet ett nytt beslut med anledning av den eskalerande coronapandemin, där all tävlingsverksamhet i Golfsverige ska ställas in under april, maj och juni.

Scroll to Top