Svensk Golf Podcast

Tournytt

Udda statistiken som talar för Hovland?

I senaste avsnittet av Svensk Golf Podcast snackar vi upp veckans PGA Championship. Trevlig lyssning!

Tournytt

Henrik Norlander om tidiga åren, vinnarskallen och livet som golfproffs

Vi gästas av Henrik Norlander och frågar honom om alltifrån den tidiga golfkarriären till livet på PGA Tour. Dessutom surras det om OS, Ryder Cup, Patrick Reed och styrkor i spelet. Trevlig lyssning!

Tournytt

The Masters 2021, Eftersnacket

Vi summerar årets Masters. Varför vann Matsuyama, vad betyder segern för honom och för Japan, vilka var största besvikelserna, bästa slagen och hur rankar vi Henrik Stensons insats.

Tournytt

The Masters 2021 – Eftersnack, rond 2

Vi snackar ner de största händelserna från fredagen och peggar upp inför en mycket spännande helg på Augusta National.

Tournytt

The Masters 2021 – Eftersnack, rond 1

Maja Stark gästar Svensk Golf Podcast för att dela med sig av sina färska erfarenheter från att spela Augusta National. Dessutom går vi förstås igenom de stora händelserna från torsdagen.

Tournytt

Allt inför The Masters 2021 med Wille Schauman

Svensk Golf Podcasts senaste avsnitt snackar vi upp årets upplaga av Masters Tournament. Med oss har vi C More Golf-experten Wille Schauman.

Utrustning

Vilken är årets bästa driver?

I årets första utgåva av Svensk Golf hittar du vårt stora drivertest med omdömen och betyg på 28 modeller. I senaste avsnittet av Svensk Golf Podcast får du höra allt om hur vi gjorde testet och vad vi kom fram till!

Tournytt

20 saker du inte visste om Augusta National

Det är äntligen dags för The Masters och vad passar då bättre än att ta ett steg tillbaka och se på det historiska – innan vi tar steget in i årets speciella upplaga? Svensk Golf Podcast djupdyker i böckerna för att hitta information om banan och tävlingen som du kanske inte hade koll på!

Tournytt

Allt inför PGA Championship

Vi ger dig förutsättningarna inför veckans majortävling på TPC Harding Park. Vilka tror vi vinner? Vad blir den största snackisen? Det och mycket mer avhandlas i veckans avsnitt!

Tournytt

#68 När proffsen kom till Katrineholm

Svensk Golf Podcast tog sig till Katrineholms GK för att dokumentera den första tävlingsdagen sedan coronapandemins utbrott.

Scroll to Top