Tournytt

Alice Hewson: “Bevisat hur bra damgolf är”

KUNGSBACKA. Alice Hewson, 23, var ensam trea och bästa tjej i Scandinavian Mixed. Två slag bakom segrande Jonathan Caldwell.

Tournytt

Spelarna nöjda efter Scandinavian Mixed: ”Kul grej”

KUNGSBACKA. Fyra speldagar är till ända och det är först nu spelarna har en heltäckande bild av hur väl Scandinavian Mixed föll ut. Här är deras reaktioner.

Tournytt

ÅSGÅRD: ”Ett format jag vill se mer av”

KUNGSBACKA. En unik tävling är över och en segrare har korats. Vi som fått uppleva tävlingen på nära håll tackar för showen och ser fram emot nästa gång, skriver Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsågrd.

Tournytt

Hedwall: ”Skittrist naturligtvis”

KUNGSBACKA. I två dagar har Caroline Hedwall varit i ledningen av Scandinavian Mixed, men när det skulle avgöras ville det sig inte för svenskan.

Tournytt

Norrmans fina vecka över – blir nu proffs

KUNGSBACKA. Vincent Norrman har slagit sina sista golfslag som amatör. 23-åringen blir nu proffs efter ett fint resultat i Scandinavian Mixed.

Tournytt

Jonathan Caldwell historisk vinnare

KUNGSBACKA. Scandinavian Mixed är över. Efter 72 spelade hål heter segraren Jonathan Caldwell.

Tournytt

Björk briljerade efter tröga starten: ”Mer eller mindre felfri”

KUNGSBACKA. Efter en trög start kämpade Alexander Björk tillbaka in i veckans Scandinavian Mixed. Han avslutade tävlingen med en, i hans tycke, närmast felfri rond.

Tournytt

Stenson nöjd med veckan – men inte spelet

KUNGSBACKA. Henrik Stenson fortsätter att söka efter det där fantastiska spelet vi sett honom ha i sig under så många år. Trots det är han på söndag eftermiddag ganska tillfreds.

Tournytt

Start- & sändningstider för finalronden

KUNGSBACKA. En rond återstår av premiärupplagan av Scandinavian Mixed, Caroline Hedwall delar ledningen. Här är hålltiderna för söndagen.

Tournytt

ÅSGÅRD: ”Upplagt för en rafflande finalrond”

KUNGSBACKA. Två killar och två tjejer delar den översta platsen på ledartavlan. En av dem är Caroline Hedwall. Nu ska Scandinavian Mixed avgöras och det är dukat för spänning.

Scroll to Top