Nyheter

Svensk Golfs chefredaktör slutar

Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsgård lämnar sin tjänst efter fyra år som chefredaktör. ”Det har varit ett drömjobb att ha Sveriges bästa läsare som uppdragsgivare”, säger han.

Krönika

ÅSGÅRD: ”Så spännande som golf kan bli”

Upplösningen av Solheim Cup bjöd på ett medryckande drama. Som vanligt. Det här är golfunderhållning i sin renaste och bästa form, skriver Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsgård.

Krönika

ÅSGÅRD: “Ett uselt domslut, som lär straffa amerikanskorna”

Domaren dömde oförklarligt till USA:s fördel. Det lär bli ett beslut som kostar amerikanskorna i förlängningen, skriver Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsgård.

Krönika

ÅSGÅRD: “En majorseger som smäller högre”

De senaste åren har Anna Nordqvist tvivlat på om hon någonsin skulle vinna igen. På söndagen tystade hon effektivt alla tvivel, skriver Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsgård.

Krönika

“Göran var briljant på ett unikt sätt”

Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsgårds minnesord om Göran Zachrisson.

Tournytt

ÅSGÅRD: ”Ett format jag vill se mer av”

KUNGSBACKA. En unik tävling är över och en segrare har korats. Vi som fått uppleva tävlingen på nära håll tackar för showen och ser fram emot nästa gång, skriver Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsågrd.

Tournytt

ÅSGÅRD: ”Upplagt för en rafflande finalrond”

KUNGSBACKA. Två killar och två tjejer delar den översta platsen på ledartavlan. En av dem är Caroline Hedwall. Nu ska Scandinavian Mixed avgöras och det är dukat för spänning.

Krönika

ÅSGÅRD: “Redan ett format som gjort skillnad”

Scandinavian Invitiation höll på att bli en mindre och närmast bortglömd Europatourtävling. Tack vare ett unikt format ser framtiden nu ljusare ut, menar Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsgård.

Tournytt

En unik seger med få motstycken inom idrottsvärlden

Ingenting var rimligt med Phil Mickelsons sjätte majorseger, som gjorde honom till den äldsta majorvinnaren någonsin, skriver Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsgård.

Krönika

ÅSGÅRD: “Golfens tråkigaste hinder”

Svensk Golfs chefredaktör om vad han anser vara det tråkigaste hindret på en golfbana. Håller du med?

Scroll to Top