Tournytt

Ny LET-seger för Maja Stark

Maja Starks proffskarriär fortsätter att gå spikrakt uppåt. Tog sin andra vinst på Europatouren.

Tournytt

Starks jättekliv på rankingen

Maja Stark har tagit ett rejält kliv på rankingen efter sin andra proffsseger. Nu är hon tredje högst rankad av de blågula damerna.

Tournytt

Stark vann Creekhouse Ladies Open – ”Betyder så himla mycket”

ÅHUS. Maja Stark lyckades vinna Creekhouse Ladies Open efter en alldeles lysande avslutningsrond. Trots nerver redan vid 04.10 på morgonen.

Tournytt

Stark fortsatt i ledning: ”Hjärtat bultade genom tröjan”

ÅHUS. Inför långt över hundra åskådare smällde Maja Stark ut en drive mitt i fairway. Hon fortsatte sedan på samma sätt tills hon till slut kom in med en större ledning än igår.

Tournytt

Stark upp i ensam ledning

ÅHUS. Strålande spel under de sista nio hålen gjorde att Maja Stark seglade upp i ensam ledning i veckans LET-tävling.

Tournytt

Stark: ”Likgiltig när jag vinner – frustrerad när jag förlorar”

ÅHUS. Maja Stark har fått en fin inledning på sin proffskarriär. Med tre starter har hon som sämst varit delad 17:e och en tävling vann hon. Trots det känner hon en viss frustration över sitt egna spel...

Tournytt

Stark blir proffs: ”Försöker alltid att vinna”

På grund av ett samtal från sina tränare på college valde Maja Stark att tidigarelägga sin övergång från amatör till proffs.

Tournytt

Spelarna nöjda efter Scandinavian Mixed: ”Kul grej”

KUNGSBACKA. Fyra speldagar är till ända och det är först nu spelarna har en heltäckande bild av hur väl Scandinavian Mixed föll ut. Här är deras reaktioner.

Tournytt

Stark: ”Min målsättning är alltid att vinna”

KUNGSBACKA. Hon är nyss hemkommen från San Francisco och US Women’s Open, där det blev en delad 16:e plats i majorn. Nu siktar Maja Stark på att vara med i toppen i veckans Scandinavian Mixed.

Tournytt

Fem saker vi är nyfikna på inför Scandinavian Mixed

KUNGSBACKA. Känslan dagen inför tävlingen är att det finns en hel del saker som fortfarande är ovissa med veckans Scandinavian Mixed. Det här är vi extra nyfikna på.

Scroll to Top