Tournytt

Jens Dantorp trea – blågul dominans i toppen

Fyra svenskar är topp 6 inför sista dagens spel av Empordà Challenge.

Tournytt

Slutspurt i Europa för svenska herrproffs

Få tävlingar återstår att spela på European Tour och Challenge Tour. Nu inleds slutspurten på rankingpoäng och kategorier för nästa år.

Tournytt

Bergmans avslutning säkrade en resa till Irland

ÅKERSBERGA. Hampus Bergman gjorde två viktiga birdies på sluthålen av Dormy Open för att säkra en ny start på Challenge Tour.

Tournytt

Rafflande avslutning av Dormy Open

ÅKERSBERGA. Det räckte inte med 72 hål för att kora en segrare i premiärupplagan av Dormy Open, först efter två särspelshål kunde fransmannen Felix Mory och Björn Hellgren skiljas åt.

Tournytt

Dubbelt svenskt i ledarbollen på Österåker

ÅKERSBERGA. Björn Hellgren och Hampus Bergman spelar i lördagens ledarboll i premiärupplagan av Dormy Open på Österåkers GK.

Tournytt

Hellgren leder efter bländande spel

Björn Hellgren har bjudit på högklassig golf under de första två dagarna av Dormy Open på Österåkers GK. Halvvägs igenom leder svensken CT-tävlingen med tre slag.

Tournytt

Banrekord och hyllningar av Stensons bana

ÅKERSBERGA. Challenge Tour har slagit läger utanför Stockholm och öppningsdagen bjöd på flera fina svenskresultat och ett nytt banrekord på Öster by Stenson.

Tournytt

Tre svenskar topp-tio på Rönnebäck

Dantorp storspelar på hemmaplan i Skåne.

Tournytt

Hellgren går för finalseger

Björn Hellgren går ut i ledarboll i den tredje rundan av Challengetourfinalen på Mallorca. "Det enda vi gick in med i den här tävlingen var att vinna", säger han till Svensk Golf.

Tournytt

Fahrbring trea på Nordirland

Avslutade sylvasst på Galgorm Castle.

Scroll to Top