Krögaren och entreprenören Pontus Frithiof (La Tour Le Bar i DN-huset, Pontus Catering, Event & Arena, samt Loungerna Platinum och Centurion, på Stockholm-Arlanda terminal 5) tar över restaurangverksamheten på Bro Hof Slott Golf Club. Den nya restaurangen, Pontus Frithiof at Bro Hof, öppnar i mars nästa år.
– Vi är oerhört stolta över att få förtroendet att utveckla Bro Hof Slotts mat- och dryckesutbud. Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse både för medlemmar, restaurangens gäster och för de som besöker oss för event eller bröllop. Tillsammans med Bro Hof Slott Golf Club vill vi vara med och fortsätta utveckla den fantastiska miljön på slottet, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare av Pontus Group i ett pressmeddelande.
Svenska smaker
Smakmässigt kommer Pontus Frithiof at Bro Hof fokusera på svenska smaker kryddat med internationella influenser.
– Vi ser fram emot att starta samarbetet och är övertygade om att Pontus och hans team kommer att ta både vår restaurang och våra event till nästa nivå. Detta är en satsning som våra medlemmar, golfspelare och gäster kommer att uppskatta, säger Jonas Lindgren, vd Bro Hof Slott Golf Club.
Bro Hof Slott har även byggt ett nytt bröllopspaviljong mellan slottet och 18:e green på Stadium Course.

