Tom Forsberg, till vardags kock på Eskilstuna GK, har den här veckan varit med svenskorna och lagat mat. Och inte vilken mat som helst.
– Det har varit varierat och jättegott.
Det är inte alltid lätt att hitta bra, god mat i Storbritannien och Forsbergs kulinariska konstverk har underlättat tillvaron och humöret.
– Det där med restauranger och att äta ute är en del av proffslivet som jag inte är så förtjust i jämt, förklarar Nordqvist.
Under sista dagen på Carnoustie visade svenskan fin moral, och trots en knackig inledning scoremässigt med två bogeys första nio, kom hon tillbaks med besked på vägen in.
– Jag är jättenöjd och otroligt skönt att gå fyra under sista nio.
Det blev 70 slag på ronden, åtta under totalt, och en delad sjätteplats.
Och en del i arbetet att hålla Anna Nordqvist på rätt humör har nye caddien den här veckan, Kent Lindahl, Annas mentala coach.
– Vi har haft så himla kul och han har verkligen hjälpt till. När jag blivit lite nere har han fått mig på bättre humör och så.
Lindahl har också haft bagen full med godis. Tyvärr så har inte Anna fått äta sitt favoritgodis på grund av ett vad.
– Jag tycker bäst om saltlakrits, säger Anna.
Som närmast åker till Irland och Irish Open. Tävlingen spelas på Killeen Castle, samma bana där Europa senare i höst möter USA i Solheim Cup.