Då är det 95:e PGA Championship bara några skälvande minuter bort och Bloggen har tagit plats i presscentret.
Vi har en vacker morgon här i Rochester med en temperatur strax över 20 grader och solen är på väg fram.
Annat var det för några timmar sedan då regnet öste ner och ett rejält åskoväder härjade över trakten.
Nu har Bloggen inte hunnit snacka runt nåt, men givetvis har regnet påverkat banan. Greenerna kommer att vara klart mjukare och lättare att stanna bollen på och rullen på fairways blir ju också lite lidande. Vad det innebär för den tuffa ruffen är intressant och ovisst. Nånstans säger ju förnuftet att blöt ruff borde bli saftigare och svårare att hantera. Men jag pratade med Peter Hanson om saken i går och han var inne på att det förmodligen skulle vara enklare om den var blöt.
Eller så hinner alltihop torka upp rätt snabbt eftersom vi har en varm och kvalmig dag framför oss och då spelar inget nån roll längre.
Nåväl – välkomna till tävlingen. Om en timme, cirka 14.15 din tid, har vi de första svenska bollarna i luften.