Hoppa till innehåll

Bloggens oxfilépasta

Jaha. Så var Bloggens lilla extraknäck avslöjat. Jag är väldigt stolt över utmärkelsen och funderar på om det var wallenbergarna, oxfilépastan eller raggmunkarna som juryn föll för. Men innan ni nu kastar er över mejlen och börjar be om läckra recept inför fredagskvällen så ska jag avslöja en annan hemlighet. Bloggen har väldigt lite med … <a href="https://www.svenskgolf.se/folja/247-3/">Continued</a>

Svensk Golf

Jaha. Så var Bloggens lilla extraknäck avslöjat.

Jag är väldigt stolt över utmärkelsen och funderar på om det var wallenbergarna, oxfilépastan eller raggmunkarna som juryn föll för.

Men innan ni nu kastar er över mejlen och börjar be om läckra recept inför fredagskvällen så ska jag avslöja en annan hemlighet.

Bloggen har väldigt lite med Gripsholms Golfrestaurang att göra, vilket både medlemmar och gäster bör vara evigt tacksamma för. Däremot har krögaren exakt samma namn, vilket faktiskt har lurat en och annan bekant.

Däremot verkar vi ju ha skäl att åka dit och äta, om man får tro branschorganisationen. Roligt att fokus sätts på golfkrögarna hur som helst. Det förtjänar de.

Mer från samma ämne

Läs också

Följa

Slutspel – då steppar Discovery+ upp

Eget team på plats. Större tv-studio. Fokus på Alex Norén.

Följa

Golf på TV: Sändningstider för veckans tävlingar

Varje vecka uppdaterar vi tablåerna så att du vet när du ska sätta dig i soffan och njuta av världens bästa golf på TV.

Följa

Ringenäs GK vann JSM för klubblag

Halmstadklubben tog sitt första JSM-guld efter en stark laginsats.

Nyhetsbrev

Missa inga golfnyheter! Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du daglig koll på vad som händer i Golfvärlden och Golfsverige.