

Ända sedan 1952 då Ben Hogan själv (!) föreslog att han i egenskap av regerande mästare skulle bjuda på middag har ”Masters Club Dinner” blivit en tradition på tisdag kväll.
Hysch-hyschet om menyn till ”The Champions Dinner”, som den också kallas, är stort.
Men Ian-Baker Finch prickade rätt när han gissade på ”Texas barbeque” redan när Jordan Spieth rullade i den sista putten vid förra årets US Masters.
Spieth erkände att hans ansvar som värd vid middagen var ”det som skapade mest nervositet just nu”.
Det är få utvalda som bjuds in till detta exklusiva evenemang. En som inte fick komma var Spieths egen caddie, Michael Greller.
Menyn då:
Den började med sallad med majsmuffins som tilltugg. Huvudrätten blev en komplett ”äkta” Texas BBQ med biff, kyckling och revben innan middagen avrundades med chokladkaka och vaniljglass.
Tidigare har valet av meny pendlat mellan Sandy Lyles inälvor (haggis) till skalbaggar (Adam Scott) och weinerschnitzel (Bernhard Langer).
Nästa år blir det köttbullar, brunsås och lingon, grabbar!
FOTNOT: Henrik Stenson har lovat att bjuda på köttbullar om han får möjligheten att bjuda på The Champions Dinner.
The 2016 Champions Dinner, hosted by @JordanSpieth. https://t.co/eKRbv82asA #themasters pic.twitter.com/86EyDqOQ6h
— Masters Tournament (@TheMasters) April 6, 2016