Mallet-huvudet Buckingham är en av de nio modellerna i Infinite-linjen.

Utrustning

Siktet i fokus på nya Wilson-putters

Nio modeller landar i butik när Infinite-linjen uppdateras.

Text: Eric Franzén • 2024-03-28 Uppdaterad 2024-03-28

Prisvänliga putters med fräst träffyta. Ja, detta har varit temat sedan 2015 då Wilson lanserade den första inkarnationen av Infinite-linjen.

År 2024 anländer den nya generationen till återförsäljarna och fortsätter på samma väg. De nio modellerna har likt tidigare döpts med namn som har en tydlig koppling till Wilsons hemstad Chicago: Windy City, Michigan Ave, Grant Park, West Loop, The L, South Side, The Bean, Bucktown och Buckingham.

Den främsta nyheten återfinns på putterhuvudets ovansida i form av den nya siktteknologin “Activation Parallel Alignment Lines Technology”, som bygger på ett tunt streck på varje sida om en tjockare mittlinje. Huvudena kommer också med en tvåtonad PVD-beläggning som förhindrar att spelaren störs av oönskade ljusreflexer över bollen.

– Den nya Infinite-serien hjälper spelare som har svårt med att sikta rätt, och vi är övertygade om att de kommer att lockas av den nya designen och känslan, där flera alternativ kommer att tillgodose olika preferenser när det gäller form på huvudet och hosel-typ, kommenterar Bob Thurman, Global General Manager för golf på Wilson.

Modellerna i Infinite-linjen finns tillgängliga i butik omgående, till ett pris på 1 699 kronor.

Läs också:


Text: Eric Franzén • 2024-03-28
UtrustningPuttersUtrustningWilson
Scroll to Top